Join Telecom - fast is not enough
ro
 
Business
Join
Servicii VoIP
Curs valutar BNR -  17.04.2024
1 EUR = lei
1 USD = lei
Trimite e-mail
Inscrie-te pentru

Servicii VoIP - Join Telecom

Join Telecom implementeaza solutii complete de comunicatii Voice Over IP (VoIP).

Excelenta serviciilor VoIP oferite de Join Telecom sunt demonstrate de practica, baza de utilizatori acoperind in momentul de fata Europa (Romania, Austria, Franta, Spania, Suedia, Marea Britanie), America de Nord (SUA si Canada) si America de Sud (Chile - Ambasada Romaniei la Santiago, Brazilia si Argentina).

Acest serviciu de telefonie digitala, care are la baza tehnologia SIP, tehnologia aleasa drept standard de catre serviciile UMTS (generatia a treia de telefonie mobila), permite comunicarea multimedia intre doi utilizatori prin intermediul unui spatiu virtual, Internet.

Datorita neconditionarii de alocarea prealabila a unei adrese IP fixe, solutia permite un grad foarte ridicat de portabilitate geografica a postului telefonic.
Serviciul VoIP poate fi instalat in orice locatie din lume, beneficiind in continuare de numar de telefon romanesc si de preturile prezentate in lista.
Un numar de telefon se poate afla pe mai multe aparate VoIP sau interfete softphone simultan, solutie benefica pentru oamenii de afaceri care nu doresc sa porteze echipamente si la le configureze la nesfarsit. Un apel catre un numar astfel configurat va face ca toate echipamentele pe care este pus sa sune simultan, convorbirea finala putand fi initiata de la oricare din ele.

De asemenea, un numar de telefon poate functiona in regim de hunting, respectiv initierea apelului, trecerea lui pe o linie interioara si eliberarea rapida a liniei externe (util pentru call-centere).

Sistemul ofera numerotatie de tip PSTN, care permite apelarea directa a abonatului din orice sistem (PSTN, internet, satelit) de telefonie existent. Serviciul permite utilizarea unui plan privat de numerotare - apelarea folosind un numar scurt, in interiorul retelei clientului. De asemenea, convorbirile in mediul Internet (catre abonatii oricarei retele SIP din lume) sunt nelimitate si gratuite.

Utilizatorii sistemului de telefonie SIP al Join Telecom sunt cei care doresc sa aiba o modalitate de comunicare, atat fixa, in retea, cat si portabila in cadrul deplasarilor, pe laptop, care sa functioneze in orice conditii de acces Internet si care sa le permita atat initierea cat si receptionarea de apeluri telefonice la costuri reduse.

Exemple de utilizare :
- cadre din management, care lucreaza mult pe calculator si care doresc utilizarea liniei telefonice fara a tine un aparat telefonic in mana: instaleaza pe propriul laptop programul gratuit XLite si vorbesc in timp ce lucreaza;
- persoane care au rude in strainatate: achizitioneaza doua numere de telefon, pe care le instaleaza unul in Romania iar celalalt in strainatate la rude. Convorbirile intre cele doua posturi telefonice sunt gratuite, singura plata lunara fiind abonamentul pentru cele doua numere de telefon. Mai mult, rudele din strainatate pot apela cunoscuti sau prieteni din Romania la tarife nationale;
- oameni de afaceri care se deplaseaza des la diferite birouri din tara sau din strainatate si care doresc sa fie contactati la un numar de telefon unic (evident vor sa aiba si cat mai putine facturi la telefon, daca este posibil una singura): instaleaza XLite pe laptop pentru acces instant, si cate un gateway VoIP in fiecare birou unde se deplaseaza. Toate aceste locatii vor fi accesibile programand aparatele cu acelasi numar de telefon. La primirea unui apel, vor suna telefoane din toate locatiile, iar locatia de unde se raspunde preia legatura, oprind initierea apelului in restul locatiilor.
Serviciu Tarif
Abonament lunar 4 €⁄luna
Tarif instalare 10 €
Plan privat de numerotatie (optional) 1 €⁄luna
Optiuni avansate (optional)
(Voicemail prin e-mail, CLIR, Selective Calls Accept / Reject, Timebase Availability)
3 €⁄luna
Factura detaliata prin posta (optional) 1 €⁄luna
  Tarife VoIP
  Destinatia:
Tarif:   * fara TVA
© 2007-2009 Join Telecom      FAQ      portofoliu      harta site