Join Telecom - fast is not enough
ro
 
Business
Join
Servicii Corporate
Servicii adaptate prezentului
Trimite e-mail
Inscrie-te pentru

Pe scurt

Join Telecom ofera servicii de voce, date si Internet companiilor, operatorilor si consumatorilor, scopul principal fiind sustinerea clientilor in obtinerea rezultatelor planificate.
Experienta vasta a personalului in medii concurentiale / multi-tehnologie inglobeaza comunicatii de date si video, retele telefonice, mentenanta retele si servere, dezvoltare software, web design, consultanta, planificare si implementare solutii integrate. Astfel Join Telecom ofera o gama completa de servicii clientilor sai, de la solutii la cheie la servicii de consultanta "on-site".

Servicii Data Center

Ai tot ce iti trebuie pentru a-ti proteja datele si a le tine permanent online? Suficienta putere? Securitate multi-layer? Racire eficienta? Backup? Monitorizare 24x7? Daca nu, nu te impacienta: Join Telecom are tot ce trebuie. Serviciile noastre Data Center includ tehnologia, echipamantele si expertiza pentru a-ti proteja datele si a le face disponibile online la viteze broadband.

Servicii Internet

Join Telecom ofera solutii pentru acces Internet de mare viteza folosind ca medii de transmisie fibra optica si cabluri de cupru in orasele Bucuresti, Constanta, Timisoara si Cluj.
© 2007-2009 Join Telecom      FAQ      portofoliu      harta site