Join Telecom - fast is not enough
ro
 
Termeni legali
PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII. SERVICIILE PE CARE ACEST SITE LE FURNIZEAZA SUNT REZERVATE PERSOANELOR PESTE 18 ANI SAU MINORILOR DE PESTE 14 ANI CARE AU CONSIMTAMANTUL PARINTILOR DE A UTILIZA ACEST SITE WEB.
1.  Acceptarea Termenilor
Va rugam sa cititi si sa acceptati Termenii de Folosire Join Telecom ("Termenii") inainte de a folosi site-ul Web Join Telecom sau orice alt site Web gazduit de Join Telecom ("Site Web"). Daca nu acceptati toti Termenii, nu folositi acest Site Web. Join Telecom poate actualiza periodic acesti Termeni. La fiecare folosire a Site-ului Web va veti afla sub incidenta Termenilor existenti la momentul folosirii. Va rugam sa verificati acesti termeni inaintea folosirii Site-ului nostru Web.

Termenii se stabilesc intre Join Telecom si dumneavoastra. Daca beneficiati de un acord scris sau un acord de licentiere cu Join Telecom pentru un serviciu, acest acord guverneaza acest serviciu chiar daca intra in conflict cu Termenii prezenti.
2.  Declaratie de Repudiere
Cu toate ca Join Telecom incearca sa ofere informatii precise pe acest Site Web, Join Telecom nu poate fi facut responsabil pentru acuratetea informatiilor. Join Telecom poate schimba oricand programele sau produsele mentionate fara notificare prealabila. Mentionarea produselor sau serviciilor care nu apartin Join Telecom are ca unic scop informarea si nu constituie o sustinere sau o recomandare.

MATERIALELE SUNT OFERITE "CA ATARE", FARA O GARANTIE EXPRIMATA SAU IMPLICITA DE ORICE FEL INCLUZAND GARANTII DE MERCANTIBILITATE, DE NEINCALCARE A PROPRIETATII INTELECTUALE SAU CONFORMITATE CU UN ANUMIT SCOP PARTICULAR.

IN NICI UN CAZ JOIN TELECOM SAU FURNIZORII SAI NU POT FI FACUTI RESPONSABILI PENTRU NICI O DAUNA (INCLUZAND, FARA A SE LIMITA INSA LA, DAUNE DE PIERDERE A PROFITULUI, INTRERUPERE A AFACERII, PIERDERE A INFORMATIEI) REIESITE DIN FOLOSIREA SAU INABILITATEA DE A FOLOSI MATERIALELE, CHIAR DACA JOIN TELECOM A FOST INSTIINTAT DE POSIBILITATEA APARITIEI UNOR ASEMENEA DAUNE.

JOIN TELECOM NU ACORDA GARANTII DE CONFIDENTIALITATE SAU SECURITATE ASUPRA ORICAREI COMUNICATII SAU INFORMATII TRANSMISE PE ACEST SITE SAU ORICE SITE LEGAT DE ACEST SITE WEB. Join Telecom nu va fi facut respunzator pentru securitatea adreseler e-mail, informatiilor de inregistrare sau identificare, spatiul pe disc, comunicatii, informatii confidentiale, secrete comerciale sau orice continut stocat in echipamentele Join Telecom, transmise in retele accesate de Site sau conectate cu Serviciile folosite de Utilizator.
3.  Drepturi de Proprietate Intelectuala
Tot continutul, inclusiv text, date, inregistrari audio, sunete, fotografii, grafica, video sau alte materiale ("Material") oferit de acest Site Web este oferit de/catre Join Telecom catre/de producatorii, autorii, dezvoltatorii si vanzatorii respectivului continut ("Furnizori Externi") si este protejat de copyright al Join Telecom si/sau al Furnizorilor Externi.

Cu exceptia autorizarii exprese a Join Telecom sau a Furnizorului Extern, nici un Material nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, descarcat, afisat, postat sau transmis in orice forma si prin orice mijloc, incluzand, dara fara a se limita la, mijloace electronice, mecanice, fotocopii sau altele. Nici o portiune a Site-ului Web, inclusiv sigle, grafice, sunete sau imagini nu pot fi reproduse sau retransmise prin orice mod, sau prin orice mijloace, fara a avea autorizarea scrisa din partea Join Telecom. Este interzisa, de asemenea, fara a avea permisiunea scrisa a Join Telecom, copierea oricarui Material continut pe acest Web Site sau pe orice alt server su folosirea marcii Join Telecom in orice scop.

"Marcile Join Telecom" reprezinta orice nume, marca, brand, sigla, desen, slogan, marca comerciala, marca de servicii si alte titluri pe care Join Telecom le foloseste in raport cu produsele si serviciile sale.
Persoanele care considera ca drepturile lor la proprietatea intelectuala au fost incalcate de catre Site-ul Web, pot contaca Join Telecom si pot cere ca materialul in cauza sa fie indepartat sau accesul la el sa fie blocat. Join Telecom va investiga aceste plangeri. Acolo unde Join Telecom are convingerea ca exista o incalcare, va lua masurile ce se impun. In cazul in care considerati ca vi se incalca drepturile de proprietate intelectuala, va rugam sa ne contactati la abuse@jointelecom.com.
4.  Marci Inregistrate
Marcile comerciale, siglele si marcile de servicii ("Marcile") afisate pe acest Site Web sunt proprietatea Join Telecom sau a altor parteneri externi. Utilizatorilor le este interzis sa foloseasca aceste Marci fara a avea consimtamantul scris al Join Telecom sau a partenerului extern ce detine Marca.
5.  Legaturi catre Site-uri Externe
Acest Site Web poate contine legaturi catre site-uri externe. Accesul la orice alt site din Internet legat la acest Site Web se face cu riscul fiecarui utilizator, iar Join Telecom nu este raspunzator pentru acuratetea sau fiabilitatea oricarei informatii, data, opinie, sfat sau declaratii facute pe aceste site-uri. Join Telecom ofera aceste legaturi pentru interes general, iar includerea acestor legaturi nu implica un sprijin.
6.  Accesarea Zonelor Protejate prin Parola si/sau Securizate
Accesul si folosirea zonelor protejate cu parola si/sau a zonelor securizate ale Site-ului Web sunt restrictionate numai utilizatorilor autorizati. Persoanele neautorizate care incearca accesarea acestor zone ale Site-ului Web pot fi actionate in justitie.
7.  Confidentialitate
Join Telecom va respecta dorinta de confidentialitate. Politica de Confidentialitate Join Telecom poate fi accesata aici. Prin folosirea Site-ului Web, sunteti de acord cu procesarea datelor dumneavoastra de catre Join Telecom si sunteti de acord cu termenii Politicii de Confidentialitate.
© 2007-2009 Join Telecom      FAQ      portofoliu      harta site