Join Telecom - fast is not enough
ro
 
Stiri JT
RoadToHotels.com prezent pe piata din Romania
FR: RoadToHotels.com, la plateforme E-commerce roumaine à haute valeur ajoutée de réservation d'hébergement de qualité(Hôtels, villa, camping, croisières) a choisi de confier l'hébergement de son site internet à Join Telecom ainsi que la gestion de son trafic internet.
RoadToHotels.com est un acteur roumain du monde du tourisme présent également sur les marchés français et anglais. Un des objectifs poursuivi est celui de contribuer à promouvoir la Roumanie comme destination touristique.
La qualité de service étant l'ultime but de RoadToHotels.com, le choix de JoinTelecom s'est naturellement imposé en raison des valeurs communes des deux entreprises, dont la proximité avec leur client.

EN: RoadToHotels.com, the most comprehensive romanian booking E-commerce solution (Hotels, villas, camping, cruises) has chosen Join Telecom to host its Internet site as well as to manage its Internet traffic
RoadToHotels.com is a romanian tourism company also present on the french and british markets. Its main goal is to promote Romania as a destination for tourists.
With the best services in mind, RoadToHotels.com has naturally chosen JoinTelecom as both companies share similar interests and are geographically close to the client.

RO: RoadToHotels.com, platforma e-commerce romaneasca de rezervari de cazare online(hoteluri, vile, camping, croaziere) a decis sa incredinteze gazduirea si managementul traficului Internetcatre Join Telecom.
RoadToHotels.com este un jucator roman pe piata turismului, prezent si pe pietele franceza si engleza.Unul din obiectivele urmarite este acela de a promova Romania ca si destinatie turistica.
Calitatea serviciilor fiind preocuparea cea mai importanta a RoadToHotels.com, alegerea Join Telecom s-a impus in mod natural ca urmare a valorilor comune ale celor doua societati, printre care si proximitatea fata de clienti.
Welcome on www.roadtohotels.com !
Data adaugarii: 16.09.2009
Join Telecom incepe furnizarea comerciala de servicii de hosting in cluster
Join Telecom a implementat cu succes un nou rack pentru servicii de webhosting (web si email) in mod clustering. Aceasta abordare permite o incarcare optima pe serverele de hosting si o scalare cvasi-nelimitata a puterii de calcul prin adaugarea de noi servere in cluster functie de necesitati, care vor efectua calcul paralel.
Sistemul de email corporate a fost de asemenea regandit si implementat de la zero, reducand cu 90% cantitatea de SPAM de pana acum.
In final, a fost implementat si un sistem de fisiere utilizand aparatura profesionala cu discuri hot-spare RAID pentru cresterea vitezei, a capacitatii totale de stocare si diminuarea riscurilor cauzate de defectarea discurilor. Acest sistem permite printre altele si furnizarea de servicii de back-up a datelor in conditii de maxima siguranta.
Data adaugarii: 21.06.2009
Join Telecom preia reteaua PNC Net
Join Telecom va prelua, incepand cu data de 01.08.2008, reteaua PNC Net. In cursul lunilor August si Septembrie 2008 vor fi intreprinse o serie de lucrari care vor mari stabilitatea subretelei Join Telecom din zona Obor si vor asigura un uptime de minim 99%. De asemenea, vor fi instalate noi echipamente de rutare iar tronsoanele principale vor fi upgradate la 1Gbps, in vederea maririi capacitatii de acces locale precum si in vederea crearii unei disponibilitati crescute pentru noi abonati. Lucrarile vor fi finalizate in momentul realizarii tuturor celor 50 de tronsoane finale de 100 Mbps care vor permite abonatilor din zona Obor efectuarea unui trafic maxim de 5Gbps.
Data adaugarii: 28.07.2008
Join Telecom pune la dispozitia clientilor sai un server NTP.
Join Telecom pune la dispozitia clientilor sai un server NTP (server de ceas digital in timp real). Acest server poate fi utilizat atat de catre clientii avand servere colocate (Linux, Unix) cat si de clientii de internet si comunicatii direct de pe statiile lor de lucru cu Windows (XP, Vista).
Data adaugarii: 14.06.2008
Join Telecom include pe pagina principala un test de viteza
Join Telecom include pe pagina principala un test de viteza gratuit, furnizat de liderul mondial in domeniu, OOKLA net metrics. Astfel, oricine poate testa viteza cu care ajunge in serverele noastre, pentru o mai buna evaluare a serviciilor online.
Data adaugarii: 14.06.2008
Join Telecom se imbraca in haine noi
Join Telecom a achizitionat 18 servere lamelare din care parte vor deservi reteaua Join Telecom iar restul vor fi utilizate pentru instalarea noilor servicii corporate si de hosting.
Data adaugarii: 03.06.2008
Join Telecom este interconectat cu toate retelele importante din Romania
Prin ultimele contracte incheiate, Join Telecom este interconectat pe linii de fibra optica de mare viteza, direct sau indirect, cu toate retelele importante din Romania: Interlan, RONiX, Romtelecom, GTS, Euroweb, Mediasat, Ines, STS, SNR, Digicom, Evolva, Hertza, Vodafone, Orange, RDS/RCS, Astral.
Utilizatorii Join Telecom pot naviga si descarca informatii cu viteze de pana la 100 Mbps de pe tot cuprinsul Romaniei.
Data adaugarii: 01.03.2008
Join Telecom utilizeaza in datacenter un core router CISCO 6509
Join Telecom a achizitionat si a pus in functiune un router modular CISCO 6509 in scopul deservirii in continuare, in aceleasi conditii de excelenta a serviciilor, numarul crescator de utilizatori.
Data adaugarii: 24.02.2008
Join Telecom lanseaza www.jointelecom.com - v. 1.0
In data de 02.04.2007, Join Telecom a lansat oficial versiunea 1.0 a site-ului www.jointelecom.com.
Va rugam sa folositi formularul de feedback pentru a va exprima opinia asupra site-ului.
Data adaugarii: 02.04.2007
A fost creata pagina de statistici de trafic a Join Telecom
Puteti vedea statistici detaliate, culese in timp real despre modul in care functioneaza reteaua Join Telecom in pagina de statistici publice.
Data adaugarii: 03.03.2008
© 2007-2009 Join Telecom      FAQ      portofoliu      harta site